Den unge forwarden tackar för sig – lägger av

 Den unge forwarden tackar för sig – lägger av

Under fjolåret tog den unge forwarden klivet in i seniorhockeyn och tanken var att karriären skulle fortsätta även i vinter, så blir det dock inte.

Blott 20 år gammal har Örnsköldsviks forward Willy Norberg bestämt sig för att ta ett kliv bort från hockeyn för att istället satsa på det civila.

– Det känns så klart otroligt tufft att ta det här beslutet. Men jag har fått en möjlighet som jag inte kunde säga nej till. Hockey har alltid varit mitt liv, och att nu lämna det blir en omställning. Jag kommer att sakna hockeyn och grabbarna i ÖHF, helt klart. Men jag har lovat att jag ska stötta dem från läktaren så ofta jag kan, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare