#184 Finnvasionen

 #184 Finnvasionen

Träningsmatcherna har börjat rulla igång och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund funderar över hur viktigt det egentligen är med resultat, vilka resultat som egentligen är bra, vilket motstånd som är lämpligt och så vidare.

Vi funderar dessutom över finnvasionen och alla spetsiga finländare som värvats till Hockeyettan inför kommande säsong. Varför har klubbarna valt att vända sig mot öst i jakt på förstärkning och vilka av finnarna känns på förhand mest intressanta?

Vi snackar om en landslagsuttagen Hockeyettan-spelare, en supporterspelare som känns aningen tveksam, ytterligare ett fall av speltrubbel, en återinstallerad lagkapten och en oväntad och spetsig värvning. Bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi belyser huruvida det är vettigt eller inte att som Hockeyettan-klubb sträva efter att ha ett nära samarbete med en klubb högre upp. Vi lyfter några konkreta exempel från försäsongen och funderar kring vilka lån som egentligen är bra…och mindre bra. Vi diskuterar i ”Att samarbeta eller inte samarbeta”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare