Fem viktiga pjäser presenterade på ett bräde

 Fem viktiga pjäser presenterade på ett bräde

Det har gapat stora hål i truppen under sommaren, men lagom till att det börjar närma sig försäsong på riktigt presenterades fem starka namn.

På måndagen avslöjade Östersund att de förlänger med de rutinerade backarna David Westlund och Linus Rotbakken, att Isak Mantler är klubbens nya målvakt och att anfallarna Oscar Pentler (senast i Almtuna) och Henrik Marklund (senast i Hudiksvall) är klara för spel i klubben. Samtidigt har backen Johan Grönquist (senast i Kalmar) signerat ett korttidskontrakt.

”Nu har vi den stora glädjen att presentera fem spelare till truppen! Två som ni känner sedan innan är backarna David Westlund och Linus Rotbakken sedan har vi tre nyförvärv med målvakten Isak Mantler, centern Oscar Pentler och forwarden Henrik Marklund 🔥 dessutom har vi tagit in Johan Grönquist på korttidskontrakt”, skriver klubben på sitt Instagram-konto.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare