Den rutinerade räven lägger av – blir tränare

 Den rutinerade räven lägger av – blir tränare

Efter 15 raka säsonger i Hockeyettan väljer den rutinerade forwarden att kalla det en karriär och kliver istället in i en ny roll som tränare.

Han har gjort stopp i Örebro och Kovland men förknippas mest med alla sina säsonger i Hudiksvall innan han den gångna vintern spelade för Sundsvall. När forwarden Jonas Lindström nu väljer att lägga av är det också där han hittat sitt nya uppdrag. Som assisterande tränare.

”Nu när Jonas bestämt sig för att avsluta den aktiva karriären så är vi mycket glada att han blir kvar i föreningen. Jonas kommer tillsammans med Magnus Åkerlund att vara assisterande tränare till Thomas Högström för vårt A-lag”, skriver Sundsvall på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare