Ny sportchef på plats

 Ny sportchef på plats

Det har skett förändringar i organisationen och från och med 1 september har Huddinge en ny sportchef i föreningen.

Det blir Alexander Ytterberg Percudani, som sedan tidigare haft roller i föreningen, som tar över rodret.

– I Alexander får vi en unik kombination av två kompetens- och erfarenhetsområden som är mycket viktiga för rollen som sportchef i Huddinge Hockey. Alexander har byggt upp ett brett kontaktnät inom hockeyn, känner till spelarmarknaden mycket väl, inte minst när det gäller juniorer och yngre seniorer som vill utvecklas och som är huvudfokus för vår rekrytering framöver. Han åtnjuter stort förtroende efter sina många år som aktiv i klubben och vi är mycket glada att han nu vill ta över huvudansvaret för vår elitutveckling, säger ordförande Stefan Bengtsson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare