Forwarden skadad – missar inledningen av säsongen

 Forwarden skadad – missar inledningen av säsongen

Han har skrivit på sin sjätte raka säsong i klubben, men när laget klivit på is för att börja förbereda sig för säsongen tvingas forwarden stå vid sidan.

Tranås gnuggare Ivar Arnesson har dragits med en skada från säsongen som gick tvingats operera ett knä. Något som gör att han missar säsongsinledningen.

– Jag genomgick en magnetröntgen, och det visade sig att menisken var så pass trasig att en operation var nödvändig. Jag spelade med skadan, och det hade blivit så mycket brosk att de var tvungna att ta bort det. Knäet var lite illa tilltrasslat. Nu på onsdag är det en månad sedan jag opererade mig och jag ska träffa läkaren i veckan och förhoppningsvis ta bort skyddet. Sedan ska vi lägga upp ett rehabprogram och bygga upp musklerna igen, säger han till Tranås Tidning.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare