Hockeyallsvenske backen väljer spel i Hockeyettan

 Hockeyallsvenske backen väljer spel i Hockeyettan

Efter sex raka säsonger i Hockeyallsvenskan med AIK, Södertälje, Vita Hästen och Väsby väljer den minst sagt rutinerade backen att ta klivet ner i Hockeyettan.

Jacob Spångberg följer med degraderade Väsby ner en division och lirar i östserien kommande säsong.

– Jacob är egentligen alldeles för bra för denna nivå och det är bara tacka hockeygudarna att han väljer att stanna. Han har haft mängder av alternativ i Hockeyallsvenskan men trivdes bra i Väsby och vill ge detta en ärlig chans att ta oss tillbaka. Han var vår bästa back förra året i Hockeyallsvenskan och kommer bidra i alla former. Jacob är också en riktig superkille och ett föredöme för våra yngre spelare, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare