#183 De blir säsongens succégäng

 #183 De blir säsongens succégäng

En ny säsong nalkas och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund blickar entusiastiskt framåt.

Ifjol var det gäng som Hanviken och Forshaga som tog Hockeyettan med storm och klev fram som succégäng, vi diskuterar vilka som kan tänkas att ta över deras fana under säsongen som väntar. Dessutom snackar vi om de bästa lagbyggena inför kommande säsong, reflekterar över klubbarna som har tre vassa målvakter på kontrakt och imponeras av några gäng som definitivt kommer utmana söderns favoriter.

Vi funderar dessutom över hur obemärkt det tycks ha gått förbi när Boden slutligen gjorde slag i saken och lämnade Hockeyettan samt blickar neråt mot en ålderstigen storsatsning med ambition att ta klivet till ettan. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tar upp den nyligen uppdagade historien där Troja-keepern Wictor Ragnewall stängts av för att ha spelat på en match i sin egen liga. Vi reder ut vad som egentligen gäller och kastar oss med lika delar fakta och storvulna spekulationer in i funderingar kring eventuell matchfixning i Hockeyettan och varför reglerna ser ut som de gör. Vi diskuterar i ”Det otillåtna spelet”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare