Lämnar allsvenskan för att bli kapten i moderklubben

 Lämnar allsvenskan för att bli kapten i moderklubben

Klubben har slutligen bekräftat det rykte som cirkulerat sedan tidig sommar. Den allsvenskt meriterade anfallaren vänder hemåt.

Efter sju raka säsonger med spel i allsvenskan vänder forwarden Calle Åsell hem till moderklubben Väsby för att bli kapten.

–Det känns fantastisk kul för hela klubben att äntligen få hem Calle! Vi har haft dialog under flera år men han har gått så pass bra i Hockeyallsvenskan att det inte riktigt varit läge. Calle hade tyvärr redan skrivit på för Almtuna förra säsongen när vi själva fick besked om spel i den serien, men nu vill han försöka bidra själv till att ta oss tillbaka och få uppleva drömmen att representera Vilda Väsby i Hockeyallsvenskan. Han kommer förutom sitt spel bidra med mycket utanför isen där jag ser honom som en självklar ledare i denna trupp och därför kommer han redan från start också att bära kaptensbindeln, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare