Väljer Hockeyettan efter två raka allsvenska säsonger

 Väljer Hockeyettan efter två raka allsvenska säsonger

De två senaste säsongerna har han tillhört AIKs allsvenska trupp och funnits ombytt i totalt 92 allsvenska matcher, men till hösten blir det Hockeyettan.

Väsby värvar anfallaren Elias Lindström från den högre serien.

– Elias är en stor, stark och smart center som tar stort ansvar över hela banan. I AIK har han varit ett stående inslag i deras line up under två säsonger vilket såklart tyder på stor kvalitet att slå sig in i ett sådant lag på den nivån. Han var också lagets andra bästa tekare samt den forward som vann flest dueller föregående säsong. Vi ser dock också att han har även andra kvaliteter i sig på Hockeyettan-nivå så förutom det gedigna arbetet tror vi oss också kunna få ut mer offensivt av Elias än vad han fått utrymme för i AIK, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare