Viktige trotjänaren klar för elfte raka säsongen

 Viktige trotjänaren klar för elfte raka säsongen

Han har representerat klubben i tio säsonger och haft en bokstav på bröstet under samtliga, nu blir det en elfte.

I vanlig ordning har centern Andreas Nordfeldt funderat och bestämt sig för att skriva på ett nytt kontrakt med KRIF.

– Notan är en tvåvägscenter och användbar i de flesta spelformerna, dessutom en ledare både på och utanför isen. Andreas gör nu sin 11:e säsong i KRIF och han har självklart hunnit bli en kultfigur. Med 348 matcher, 154 mål och 130 assist i KRIF-dressen samt tidigare meriter från HA är han med sin rutin och sin personlighet en stor tillgång i föreningen, säger sportchefen och tränaren Emil Ivansson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare