#182 Dennis Hall

 #182 Dennis Hall

”Ibland känner man sig lite halvschizofren som tränare”

Efter att ha gjort storverk med Forshaga säsongen som passerade tar han över på tränarbänken i storsatsande Hudiksvall kommande vinter. I Mjörnbergs Trashtalk berättar Dennis Hall om sin position som ett hyllat framtidsnamn på tränarhimlen och de utmaningar som väntar.

Det blir så klart också snack om hur han tvättade loosermentaliteten ur Forshaga och vad som var nycklarna till lagets succéresa, hans omtumlande utflykt till Schweiz, hur Nichlas Falk fick in honom på tränarbanan, kraven han ställde för att ta jobbet i Forshaga och givetvis också hur han hanterade situationen och lyckades bevara förtroendet i truppen när det läckte ut att han gjort klart med Hudiksvall redan vid jul. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi reflekterar över utvecklingen av svensk hockey i allmänhet och Hockeyettan i synnerhet. Vilka regeländringar skulle lyfta sporten, i vilken riktning borde hockeyn utvecklas och vad är fram- och baksidorna med Hockeyettan som liga? Hör Dennis Halls tankar på Patreon.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare