#181 Viktor Tuurala

 #181 Viktor Tuurala

”Jag har aldrig tippat, jag tycker det är lite larvigt”

Efter fem raka säsonger som tränare i klubben tar han slutligen steget utanför Väsbys trygga ishallsväggar. I Mjörnbergs Trashtalk berättar Viktor Tuurala om steget till Kalmar i söderserien och sin syn på det ledarskap som nu kommer bli testat i en ny miljö.

Men det blir också snack om att tvingas kliva av Väsbys allsvenska äventyr i förtid, skillnaden på att vara Sverige-finsk och finlandssvensk, definitionen av högt i tak, rivaliteten mellan Kalmar och Nybro, varför han vägrar tippa, lärdomarna efter den ökända domarilskan i Hudiksvall och hans mediala framtoning. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi reflekterar över utvecklingen av svensk hockey i allmänhet och Hockeyettan i synnerhet. Vilka regeländringar skulle lyfta sporten, i vilken riktning borde hockeyn utvecklas och vad är fram- och baksidorna med Hockeyettan som liga? Hör Viktor Tuuralas tankar på Patreon.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare