#179 Tom Tärnström

 #179 Tom Tärnström

”Det är allmänt jävligt slapp inställning till målvaktsspel i Sverige”

Han kliver in på sin sjätte säsong som sportchef i Väsby och har precis tvingats se sitt lag degraderas från Hockeyallsvenskan efter en minst sagt omtumlande säsong. I Mjörnbergs Trashtalk berättar Tom Tärnström om sin resa vid rodret. Om hur han bygger sina lag, varningsklockorna i dialog med spelare och filosofin kring målvaktsvärvningar.

Men det blir också snack om ryktena kring honom som potentiell ny sportchef i AIK, relationen till Karlskrona efter fjolårets stora palaver, sina bästa och sämsta värvningar, att leverera negativa besked och karriärens tuffaste beslut. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi reflekterar över utvecklingen av svensk hockey i allmänhet och Hockeyettan i synnerhet. Vilka regeländringar skulle lyfta sporten, i vilken riktning borde hockeyn utvecklas och vad är fram- och baksidorna med Hockeyettan som liga? Hör Tom Tärnströms tankar på Patreon.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare