Stjärnvärvningen slutligen presenterad

 Stjärnvärvningen slutligen presenterad

Det har varit en svagt bevarad hemlighet, men slutligen har Borlänge presenterat sin stjärnvärvning inför kommande säsong.

Det blir en återkomst till Dalarna för den SHL- och framförallt hockeyallsvenskt meriterade forwarden Martin Janolhs.

– Martin kommer att bidra med sin rutin från spel på hög nivå under många år i olika roller, sitt sätt att vara som person och en i laget som sätter standarden för den dagliga verksamheten. Framförallt så kommer Martin att bidra med en stor offensiv uppsida som ska driva det offensiva spelet. Vi pratar mycket om att vi ska ta nästa steg, individuellt och som lag och där kommer Martin bli en viktig pusselbit, säger tränaren Stefan Gustafsson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare