Värvar en nygammal bekantskap

 Värvar en nygammal bekantskap

Under åren när han tillhörde Karlskronas allsvenska trupp var han vid flera tillfällen utlånad till KRIF, nu har han skrivit kontrakt med klubben.

Från Hanhals hämtar Blekinge-klubben in backen Joseph Berger.

– Joseph är trots sin ungdom en erfaren hockeyspelare med J20 Superelit i både Frölunda och KHK, ett par matcher i HA, ett 15 tal matcher i HE med KRIF under 18/19 samt 19/20 och under senaste tiden, en och en halv säsong med Hanhals i HE, där han enligt mig stack ut. Därför är vi väldigt glada att han ansluter till oss. Han är en offensiv back som gillar att följa med i anfallen, dessutom jobbig att möta i närkamperna. Han är bra på skridskorna vilket gör honom till en följsam back i spelet utan puck. Vi har haft bra samtal med Joseph och ser framemot att se honom i vår miljö, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare