Plockar in forward från seriekonkurrenten

 Plockar in forward från seriekonkurrenten

Klubben fortsätter att knyta till sig spelare som känt på söderserien i andra föreningars kostym.

På söndagskvällen meddelade KRIF att man kontrakterat forwarden Lukas Fransson som närmast kommer från Kalmar HC.

– Vi är väldigt glada över att Lukas kommer till oss. Lukas som är forward och högerskytt har hunnit med ett femtontal matcher med Tingsryds AIF i Hockeyallsvenskan. I fjol spelade Lukas med Kalmar HC i HE och stod för 9 mål. Han är en hårt arbetande forward som är bra på skridskorna. Han är stark på pucken och är grymt jobbig att möta. Dessutom väldigt användbar i vårt PK. Lukas är i en bra ålder och vi tror på fortsatt utveckling i KRIF, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare