Forwarden återvänder efter några allsvenska utflykter

 Forwarden återvänder efter några allsvenska utflykter

Säsongen 17/18 var forwarden Anton Blomberg en stark offensiv kraft för Skövde, sedan dess har han hunnit spela allsvenskt för Tingsryd, Västervik och Södertälje och lira i Hockeyettan med Tranås och Karlskrona.

Efter en stark säsongsavslutning i allsvenskan står det dock klart att den offensivt spetsige forwarden återvänder till Skövde.

– Blomberg är en mycket skicklig offensiv forward med väldigt fina egenskaper i den offensiva zonen och specialteams. Han kommer ge oss fina verktyg för att göra mål med sin irrationella spelstil och näsa för det offensiva spelet. Han trivdes väldigt bra när han var här senast och har sedan dess bara blivit bättre i vårt tycke. Det ska bli oerhört kul att få in honom i truppen och se vad han kan hitta på för oss i vinter, säger klubbchefen Anders Lundström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare