Värvar lovande back från allsvenska föreningen

 Värvar lovande back från allsvenska föreningen

Under fredagen presenterade KRIF ytterligare en spännande addering till truppen inför kommande säsong.

Från allsvenska Tingsryd ansluter den unge backen William Petersson.

– William kommer från Tingsryds AIF, där han under stora delar av säsongen varit i A-lagets verksamhet och även gjort en del matcher i HA samt HE. Erfarenheten av detta blir värdefull! Han är en defensiv back som spelar enkelt med puck. Av det vi har sett och hört så känns det bra att William väljer att komma till oss. Vi tror att miljön kommer att göra att han utvecklas ännu mer och tar klivet fullt ut i seniorvärlden på ett snabbt och bra sätt, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare