Poängsprutan väljer spel med seriekonkurrenten

 Poängsprutan väljer spel med seriekonkurrenten

Han har i flera säsonger varit en spelare som öst in poäng för Halmstad Hammers i Hockeyettan, nu väljer han att testa en ny klubbadress.

Forwarden Martin Pärna är klar för spel med KRIF kommande säsong.

– Vi är mycket glada att Martin ansluter till KRIF Hockey. Martin har under många år visat att han håller väldigt hög div1 klass. Vi kände tidigt i år att vi ville ha någon som kan leda våran offensiv och vi tror att Martin är rätt man för det. Han har en offensiv sida som är grymt användbar i ett lag, han är en riktigt bra spelare i powerplay och vet vad han vill där. Han har poängstarka säsonger bakom sig och vet vad som krävs på denna nivån. Han känner själv att han vill utvecklas mer i sitt spel och jag är övertygad om att han kommer kunna göra det hos oss., säger sportchefen och tränaren Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare