Två spelare förlänger med det ungdomliga laget

 Två spelare förlänger med det ungdomliga laget

Säsongen som gick växte det unga laget med uppgiften och krigade för varandra på ett imponerande sätt, nu förlänger ytterligare två unga spelare med klubben.

Vännäs meddelar att André Pettersson och Elis Swartling är klara för en fortsättning.

– André gjorde ett väldigt bra första år som seniorspelare! Han tog stora kliv under säsongen på grund av att han varje träning jobbade hårt och gav allt samt hela tiden vågade utmana sig själv att bli bättre. Vad jag sett hittills av fysträningen har André fortsatt på den inslagna vägen även denna försäsong. Det bådar gott! Hårt jobb lönar sig alltid, kommenterar tränaren och sportchefen Jesper Jäger på klubbens Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare