Tvillingarna lämnar Hockeyettan – här är nya klubben

 Tvillingarna lämnar Hockeyettan – här är nya klubben

Det stod klart sedan tidigare att de två tvillingarna, backen Adam Danielsson och centern Filip Danielsson, inte skulle bli kvar i Östersunds fortsatta satsning.

Nu står det klart var de kommer spela kommande säsong. Det blir spel med Gislaved i division 2.

– Först har vi Adam som är en rejäl back med bra blick för spelet. Han beskrivs som en tvåvägsback som är lika duktig i egna zonen som han är på den offensiva blålinjen. Sen har vi Filip, han beskrivs som en skicklig center med bra blick och nästa för målet. Har spelat mer offensiva situationer som junior men har fått spela en hel del i A-laget också men då främst i fjärde och en del boxplay, säger Robban Johansson på Gislaveds hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare