Rutinerade backpjäsen har bestämt sig för att stanna

 Rutinerade backpjäsen har bestämt sig för att stanna

Efter en lång rad säsonger på utflykt i prominenta Hockeyettan-klubbar valde backen inför fjolårssäsongen att vända hem till moderklubben. Nu stannar han.

Rutinerade försvararen Joel Werner har förlängt sitt kontrakt med Skövde.

– Joel är en mycket ambitiös och bra spelare. Han har en fin grundutbildning från sin juniortid och gör sällan en dålig insats. Han har ett bra och välutvecklat spelsinne och har en styrka i att läsa av situationer i spelet vilket gör att han väldigt sällan sätter sig i dåliga sitsar. Han är en stor och viktig kugge i vårt försvar och givetvis känns det jättebra att vi kommit överens om en fortsättning, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare