Anslöt under säsongen – stannar

 Anslöt under säsongen – stannar

Han anslöt till truppen under våren och var med om att rädda laget kvar i Hockeyettan. Nu förlänger backen kontraktet.

Lukas Fredin som inledde fjolårssäsongen i HC Dalen har gjort klart för en fortsättning hos KRIF.

– Lukas kom in från HC Dalen i februari och har trots sin ungdom en gedigen bakgrund som hockeyspelare med erfarenhet både från Alpligan och givetvis Hockeyettan. Lukas gjorde bra ifrån sig så det var självklart att vi ville förlänga med honom. Han är en storvuxen back som är bra tränad. Han är enligt mig en tvåvägs-back som är bra över hela banan. Jag är övertygad om att han kommer kunna ta sitt spel till en ny nivå när han nu får en hel säsong hos oss. Vi är väldigt glada över att Lukas fortsätter hos oss, säger sportchefen och tränaren Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare