Blir kvar i söderserien efter det allsvenska avancemanget

 Blir kvar i söderserien efter det allsvenska avancemanget

Näste spelare som inte följer med Troja/Ljungby upp i Hockeyallsvenskan och som gör klart med en ny klubb i Hockeyettan är centern Noa Lindqvist Muci.

Den mångsidige anfallaren är klar för spel med KRIF kommande säsong.

– Noa kommer med en framgångsrik säsong bakom sig i Troja/Ljungby. Noa är center med bra storlek som vill framåt. Han är en tvåvägs center som är bra både defensivt och offensivt. Noa har ett brett register där han kan vara jobbig att möta men också en bra kraft offensivt. Vi är övertygade om att Noa kommer komma hit med en bra energi och vet dessutom att han är en bra kille att ha i gruppen, säger sportchefen och tränaren Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare