Värvar från Boden och förlänger med fyra

 Värvar från Boden och förlänger med fyra

Nyligen meddelade Boden att forwarden Mattias Fahlesson inte kommer att spela för klubben kommande säsong. Nu står det klart var han fortsätter karriären.

Det blir en återkomst till Vännäs, där han gjorde elva matcher som lånespelare säsongen 19/20, det meddelade klubben samtidigt som man annonserade kontraktsförlängningar med anfallarna Johan Fahlgren och Filip Bergsdorf samt backarna Adam Roger och Mathias Wikström.

– En spelskicklig och hårt arbetande forward. Mattias är en spelare som behärskar spelet över hela isen. Väldigt positiv, ödmjuk och bra kille som hela tiden vill utvecklas, säger tränaren och sportchefen Jesper Jäger om nyförvärvet Fahlesson på Vännäs Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare