Kvalseriegänget presenterade dunderpaket

 Kvalseriegänget presenterade dunderpaket

Onsdagsmorgonen inleddes med att kvalseriegänget Nybro Vikings presenterade ett dunderpaket med fyra tunga kontrakteringar.

Det rör sig om en förlängning med supersnajpern Janne Väyrynen, optionsår som utnyttjas med trotjänaren Robin Wengdahl och spetsen Adam Persson samt backen Niklas Dahlberg som värvas från Kalmar.

– Det ska bli otroligt kul och inspirerande att få komma och spela för Nybro Vikings i vinter. Jag valde att komma till Nybro för det är en anrik förening med en stark kultur som tillhör toppskiktet i Hockeyettan och när man väger in alla dom bitarna tillsammans med alla fans, den grymma stämningen på matcherna och målsättningen som klubben har så var valet inte direkt svårt att ta. Till nästa säsong förväntar jag mig att jag personligen fortsätter utvecklas genom att varje dag ge allt på både träningar och matcher. För laget förväntar jag mig att vi har kul på resans gång och att vi strävar efter att vinna varje kväll och litar på processen för att sedan få spela långt in på vårkanten, säger Dahlberg på Nybros hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare