Fick inte följa med till allsvenskan – väljer ny Hockeyettan-klubb

 Fick inte följa med till allsvenskan – väljer ny Hockeyettan-klubb

När Troja/Ljungby tog klivet upp i Hockeyallsvenskan innebar det att ett par spelare inte fick möjligheten att vara kvar i föreningen.

Victor Gagic valde att vända tillbaka till Halmstad, men backen Tim Bothén har beslutat sig för att gå en annan väg. Försvararen har istället gjort klart med seriekonkurrenten KRIF.

– Vi är väldigt glada över att Tim har valt att komma till KRIF. Med tre A-lagssäsonger i Halmstad Hammers och senast med stort förtroende och framgång i Troja Ljungby är det en ung, utvecklingsbar och spelskicklig back som kommer till KRIF. Tim har en väldigt stabil defensiv i sig. Han har också en uppsida offensivt där vi vet att hans spel med puck passar oss väldigt bra. Tim är jobbig att möta i spelet utan puck, och dessutom riktigt bra tränad vilket gör att han blir väldigt användbar för oss, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare