Ynglingen lämnade uppstickaren – klar för ny klubb

 Ynglingen lämnade uppstickaren – klar för ny klubb

Efter den lyckade succésäsongen i Hockeyettan kommer den unge forwarden att spela i division 2 kommande säsong.

Hampus Henriksson har lämnat överraskningslaget Mörrum och ritat på för Gislaved en division ner i systemet.

– I Hampus får in en kille med bra skridskoåkning och bra skott. Vi kommer få stor nytta av Hampus och han ska va en ledande spelare som ska bidra med poäng. En riktigt bra kille är han med. Han tar ett steg ner för att hitta ny kraft och det ska vi hjälpa han med. Han är seriös och vill nåt med sin hockey och med självförtroende kommer han bli riktigt bra tror vi, säger Robban Johansson från Gislaveds sportgrupp på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare