Spikar målvaktssidan med rutinerad räv

 Spikar målvaktssidan med rutinerad räv

Klubben hade redan kontrakterat ynglingen Felix Tengvall som keeper inför kommande säsong, nu spikar KRIF målvaktssidan med ett rutinerat alternativ.

Isak Edman har bestämt sig för att stanna i klubben.

– Med Isak i laget är vi nu klara på målvaktssidan. Nu hoppas vi på en rejäl tävling mellan Isak och Felix, något vi kommer att lägga stor vikt vid kommande säsong. Edman är en viktig spelare vid sidan av isen och under mina 2 år här har han tagit ett större ansvar i omklädningsrummet. Isak är liksom många andra grymt revanschsugen och jag är övertygad om att han och Felix kommer tävla om att stå kommande säsong, och med det kommer ett bra målvaktsspel, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare