Knyter upp nyckelpjäser med tvåårskontrakt

 Knyter upp nyckelpjäser med tvåårskontrakt

Det räckte inte riktigt hela vägen fram till Hockeyallsvenskan, men Nybro kan ändå sammanfatta en lysande säsong och inleder nu silly season på samma vis.

På fredagsmorgonen meddelade klubben att man skrivit nya tvåårskontrakt med två nyckelpjäser. Backen Erik Lindström och forwarden Sebastian Borg.

– Vi ska fortsätta framåt och försöka göra det ännu bättre. Jag känner mig väldigt motiverad. Klubben har utvecklats mycket under min tid här och jag är övertygad att det kommer fortsätta i rätt riktning. Mitt mål är att ta upp Vikings till Hockeyallsvenskan och jag hoppas verkligen vi får uppleva det med supportrarna på plats, det är supportrarna verkligen värda, säger Erik Lindström på Vikings hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare