Fick aldrig chansen – lämnar föreningen

 Fick aldrig chansen – lämnar föreningen

Han hade en av de förmodligen mest otacksamma rollerna i hela Hockeyettan säsongen som gick, nu lämnar han föreningen.

Den unge målvakten Melvin Björklund kontrakterades av Mariestad med tanken att han vid sidan av att vara backup i a-laget skulle matchas hårt med juniorerna, men juniorsäsongen ställdes in och i representationslaget visades en konsekvent ovilja att matcha honom.

Totalt fick 18-åringen bara speltid i tre Hockeyettan-matcher under hela säsongen. Nu lämnar han Mariestad.

”Melvin Björklund lämnar Mariestad BoIS för spel i annan förening. Vi tackar honom för hans tid i föreningen och önskar honom lycka till i sin fortsatta hockeykarriär”, skriver Mariestad på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare