Förlänger med moderklubben

 Förlänger med moderklubben

Bortsett från en säsong med Skara i division 3 har han spenderat hela sin karriär i moderklubben och så kommer det att fortsätta.

Centern Erik Dahné förlänger med Skövde även över kommande säsong.

– Dahné är en spelare många av de andra tycker väldigt mycket om att spela med. Han är spelbar hela tiden, och gör det lätt för sin omgivning. När han fått vara hel och kunnat prestera som han vill, så ser man att det ständigt händer grejer med utvecklingen för honom. Han är en skicklig 2-vägs center och han har en uppsida i sin offensiv som ännu inte blommat ut till sin fulla potential, och får han bara vara hel så finns det en riktigt bra möjlighet att han tar de sista kliven i sin utveckling kommande åren, kommenterar klubbchefen Anders Lundström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare