Lagkaptenen har bestämt sig – stannar i Allettan-laget

 Lagkaptenen har bestämt sig – stannar i Allettan-laget

Han har tillbringat större delen av sin seniorkarriär i klubben och så kommer det vara även de kommande säsongerna för forwarden.

Lagkaptenen Patrik Elfsberg har skrivit ett nytt tvåårskontrakt med Borlänge.

– Det är den föreningen som jag har tillbringat min största del av seniorkarriären i och det har nånstans format mig till den seniorspelare jag är idag. Från början var det ärligt tänkt som en kortvisit men sen allt har fallit på plats och klubben har fått en stor betydelse för mig över tiden och det är därför jag är mån av att stanna kvar också. Jag har haft mycket nytta av Borlänge Hockey och jag hoppas att föreningen har haft en stor nytta av mig också, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare