SHL-meriterade backen skriver på för två år i Hockeyettan

 SHL-meriterade backen skriver på för två år i Hockeyettan

De fyra senaste säsongerna har han spelat sin hockey i Norge, men dessförinnan lirade han i SHL med HV71 och Hockeyallsvenskan med Modo.

Nu vänder den starke backen Axel Eidstedt tillbaka till Sverige och är klar för två år i HC Dalen.

– Axel är en riktigt duktig back som kommer stärka upp vår defensiv ordentligt kommande säsong. Han har genom åren bevisat att han håller oerhört hög klass i de lag och ligor han tidigare spelat i. Axel är en spelare med stora ledaregenskaper både på och utanför isen så det känns fantastiskt roligt att han valt att skriva ett längre kontrakt med HC Dalen, säger tränaren och sportchefen Per Gustafsson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare