#172 Sportråd – spottråd

 #172 Sportråd – spottråd

Det blev ett antiklimax när kvalserien efter en omgång fick pausas på grund av covid-19 i Hudiksvall och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund funderar över vilka som drabbades mest eller lider minst av att det blev en veckas uppehåll innan spelet förhoppningsvis kan komma igång igen.

Vi funderar dessutom över vad det innebär för HC Dalen att HV71 dråsade ner i Hockeyallsvenskan, tränarsituationen i ett gäng klubbar och huruvida det är vettigt med sportråd, tränare och sportchefer i blandade roller och allt vad klubbarna nu håller på med. Allehanda lagbyggen och frågan kring om många Mestis-finnar kan bli kvar i Hockeyettan kommer också på tapeten. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi blickar framåt och funderar kring den silly season som så sakteliga börjat smyga igång. Hur kommer den se ut, hur kommer klubbarna att agera, vilka blir heta inför kommande säsong och så vidare. Frågorna är många. Vi diskuterar i ”Funderingar inför silly season”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare