Skriver nytt tvåårskontrakt med coachen

 Skriver nytt tvåårskontrakt med coachen

Intentionen har sedan säsongsslut varit att förlänga med tränaren, nu har signaturen slutligen hamnat på papper.

Eric Karlsson som tog över Karlskrona under säsongens gång då Mats Lusth fick sparken har skrivit ett nytt tvåårsavtal som huvudtränare i klubben.

– Vi har under hans tid som ansvarig för J20 hela tiden sett Erics kvalitéer som en framtida huvudtränare. Han står för modernt ledarskap och har ett bra sätt att kommunicera både på och utanför isen. Den integritet och mognad han visat prov under sin tid här gör att han blir en väldigt viktig bit i det pussel vi lägger för att skapa långsiktighet och kontinuitet, säger klubbchefen Per Rosenqvist på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare