Forne stjärnan kliver in i sportgruppen

 Forne stjärnan kliver in i sportgruppen

Det är mycket som blir nytt i Kalmar HC inför kommande säsong.

Nu står det klart att den forne stjärnspelaren Jarkko Oikarinen kliver in i sportgruppen och kommer vara ett stöd till nye sportchefen Daniel Stolt.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att vara tillbaka i hockeyvärlden och Kalmar HC. Jag känner att jag och Daniel hade en bra dialog från första kontakt. Vi tänker lika och det känns som att vi strävar efter samma mål med klubben. Att få vara med och göra detta tillsammans med Daniel kommer ge mig mycket ny kunskap eftersom han sitter på mycket erfarenhet, kunnighet och ett stort driv. Jag ser fram emot framtiden i klubben och vad den har att erbjuda, kommenterar Oikarinen på Kalmars Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare