Kvalhjälten gör klart med nysatsningen

 Kvalhjälten gör klart med nysatsningen

Han var en vital del av att Kumla klarade sig kvar i Hockeyettan med sitt storspel i avslutningen av kvalet, nu väljer målvakten Jonathan Stålberg att återvända till söderserien.

Den skicklige burväktaren är klar för det Kalmar som gör lite av en nysatsning inför kommande säsong.

– Jag känner ”Jonte” väl sedan tiden i Vimmerby där vi kamperade ihop i två säsonger. ”Jonte” är en fantastisk person med ett härligt driv. Seriös och vältränad. Som målvakt är ”Jonte” väldigt atletisk trots sin storlek. En stor vinnarskalle och sina bästa dagar är han fantastiskt bra. Vi ser fram emot att se hur han utvecklats ytterligare efter sejourer i Mörrum och nu senast Kumla, kommenterar nye sportchefen Daniel Stolt på Kalmars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare