Anslöt från Färjestad – väljer att stanna

 Anslöt från Färjestad – väljer att stanna

Under säsongens gång lånades han in från Färjestads organisation och gjorde ett gott intryck i Hockeyettan.

Nu står det klart att anfallaren Alexander Ternblad stannar i Skövde även kommande säsong.

– Vi hade hyfsad koll på Ternblad när han kom till oss, men vi tycker att han ändå överraskat positivt under sin tid här. En ung väldigt seriös och bra kille. Han har utmärkt spelsinne och är hela tiden spelbar på isen och ser från vårt tycke ut att komplettera sin omgivning väldigt bra där han är flexibel i alla spelmoment. Sen är han en hårding som inte kliver undan i närkamperna och är bra och stark i tekningscirklarna. Det känns jättekul att han verkar tycka att vår verksamhet var ett bra ställe att vidareutvecklas på, säger klubbchefen Anders Lundström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare