Trotjänaren skriver nytt tvåårskontrakt

 Trotjänaren skriver nytt tvåårskontrakt

Han har redan hunnit göra åtta säsonger med a-lagsspel i klubben, nu står det klart att det blir minst två till.

Trotjänaren, forwarden Oscar Forsmark, har skrivit nytt tvåårskontrakt med Skövde.

– Forsmark har sett pigg ut i vinter och även sluppit att få en sönderhackad säsong pga av skador, vilket bidragit till att han mer och mer kunnat göra sig rättvisa och få en bättre utvecklingskurva. Han har ju haft lite struligt de senaste säsongerna men när han nu fått vara hel en längre period kunnat bidra väldigt mycket med sitt oförtröttliga jobb. Vi tyckte han tog ett kliv i år och hade starka vintermånader. Han är trots inte ännu 25 år fyllda, rutinerad och är uppväxt i omklädningsrummet i Billingehov. Vi hoppas givetvis att han ska ta ytterligare kliv kommande år, säger klubbchefen Anders Lundström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare