#170 Åttondelsfinalerna

 #170 Åttondelsfinalerna

I veckans avsnitt blickar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tillbaka mot play-in, diskuterar några lag som tvingas lämna Hockeyettan och funderar över SHL-klubbar som visar för lite kärlek till sina andralag på orten.

Men framförallt riktar vi förstås fokus mot de stundande åttondelsfinalerna. Vi går igenom samtliga matchserier och vrider och vänder på förutsättningarna innan vi landar i tips på hur det slutar.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar närmare kring nyheten att Hockeyettan kikat på möjligheten att avgöra kvalserien i en bubbla. Vad tycker vi om idén och vilka är egentliga förutsättningarna man måste ta hänsyn till för att kunna genomföra en sådan plan? Vi diskuterar i ”Kvalserien i en bubbla…eller?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare