Spetsforwarden väljer att stanna

 Spetsforwarden väljer att stanna

Han tillhörde en av spelarna som var tilltänkt att gå i bräschen för offensiven, men missade istället i stort sett hela Allettan på grund av skada.

Nu står det dock klart att forwarden Jesper Emanuelsson stannar i Skövde. Den unge forwarden har skrivit på en kontraktsförläning i moderklubben.

– Jesper har haft oflyt med skador senaste säsongerna vilket självklart är jobbigt för en ung och talangfull spelare. När han varit hel har han visat vilken talang och skicklighet han besitter och vi är givetvis väldigt glada över att han tror på vad vi sysslar med här på hemmaplan och blir kvar. Han hade en riktig otur denna Allettan då han gick sönder i första hemmamatchen när han såg ut att vara på väg mot storform. Känner jag Jesper rätt är det en riktigt revanschsugen spelare vi kommer få se på isen till hösten, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare