De fick chansen att leda laget säsongen ut – det här händer sen

 De fick chansen att leda laget säsongen ut – det här händer sen

Det har varit lite rörigt på tränarsidan i Hudiksvall under säsongen, men efter att assisterande tränaren Magnus Nilsson och Johannes Westring från J20-laget tagit över huvudansvaret har laget hittat en vinnande väg i Allettan.

Sedan tidigare står det dock klart att klubben kontrakterat en tränare utifrån till kommande säsong (som enligt uppgifter ska vara Forshagas Dennis Hall). Nu meddelar klubben vad som händer med nuvarande tränarduon. De blir kvar i föreningen och återgår till sina tidigare roller. Nilsson som assisterande i a-laget och Westring som ansvarig för juniorerna.

– För att möjliggöra för våra spelare så är det en förutsättning att vi skapar kontinuitet på ledarsidan. Så det är mycket glädjande att vi fortsätter på den inslagna vägen med att förlänga med 2 år för både Magnus och Johannes, säger sportchefen Lars “Lillis” Lövblom på Hudiksvalls hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare