Tränaren får sparken – ersättarna hyrs in

 Tränaren får sparken – ersättarna hyrs in

Det har varit en fråga som har hängt i luften en ganska lång tid, men när laget misslyckades och kastas ner i ett ovisst negativt kval blev den slutligen ställd på sin spets.

Niclas Högberg får sparken som tränare för Tranås AIF och ersätts under kvalet av Jussi Salo och Mikael Johansson som hyrs in från Vita Hästens juniorverksamhet.

– Vi har sedan innan en bra relation med HC Vita Hästen och vi är väldigt tacksamma för möjligheten Vita Hästen ger oss. Vi kom till ett vägskäl där vi kom fram till denna lösning då vi behöver lite nytt blod och liv in i gruppen. Vi hälsar Jussi och Mikael välkomna till Tranås och ett härligt uppdrag! Samtidigt vill jag tacka Niclas och Patric för deras insatser och engagemang de gjort för föreningen och önskar dem all lycka i framtiden, säger sportchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare