Tränaren har bestämt sig – fullföljer kontraktet

 Tränaren har bestämt sig – fullföljer kontraktet

Han skrev på ett kontrakt över 1+1 år inför den här säsongen. Nu står det klart att Lenny Eriksson kommer att fullfölja det och stanna kvar i Nyköping även sitt andra kontraktsår.

Kvar i föreningen blir även den assisterande tränaren Antti Kopponen.

”Helt i linje med vad sportgruppen har velat en tid. Vi kommer bara bli starkare av lite kontinuitet på ledarsidan och det vill vi även ha i spelartruppen. Lenny och vi hade en plan över två säsonger och den kan vi nu fortsätta jobba med. Antti har kommit in i det väldigt bra och kompletterar ledarstaben positivt, extra kul att vi kan få fram egna tränare från Nyköping också”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare