Succétränaren är klar för två nya år

 Succétränaren är klar för två nya år

Han har kommit in i föreningen och varit en viktig del i att lyfta den sportsliga verksamheten de två senaste säsongerna. Nu förlänger tränaren med klubben.

Mikael Tisell är klar för två nya år i Nybro Vikings.

– Föreningen trivs väldigt bra med ”Tisse” och han har varit en stor del i att vi har förbättrat den sportsliga verksamheten för A-laget de senaste säsongerna. Vi tycker det är viktigt med kontinuitet i föreningen och att hela tiden arbeta långsiktigt. Tisell tillsammans med övrig ledarstab för representationslaget gör ett fantastiskt jobb och vi är glada över att vi i god tid kan presentera en sån här positiv nyhet, säger ordföranden Kim Ahlqvist på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare