Spetsspelaren har öst in mål – väljer att stanna nästa säsong

 Spetsspelaren har öst in mål – väljer att stanna nästa säsong

Han är en av spelarna som har tvingats ta ett kliv framåt och ta mer ansvar den här säsongen efter att flera trotjänare klev av efter förra säsongen. Nu förlänger han kontraktet även över nästa säsong.

Spetsspelaren Jesper Lindén har gjort klart för en fortsättning i Mariestad.

– Att Jesper väljer att skriva på för oss redan nu och tillsammans med ett gäng till gå i bräschen för truppbygget 21/22 känns grymt bra. Jesper har sedan han kom till oss varit ett ständigt hot för motståndarna och det finns egentligen ingen gräns för hur bra Jesper kan bli, säger sportchefen Carl Johansson på klubbens Twitter-konto.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare