Topplaget säkrar upp målvaktssidan – utesluter inte fler värvningar

 Topplaget säkrar upp målvaktssidan – utesluter inte fler värvningar

Inför stundande deadline väljer Vimmerby att säkra upp sin redan starka målvaktssida med ett tredje alternativ.

Klubben har registrerat IK Oskarshamns juniormålvakt Hugo Engsund och samtidigt stänger inte sportchefen Morgan Persson dörren för fler drag innan deadline.

– Det är en tunn marknad just nu, med väldigt lite rörlighet. Skillnaden mot tidigare år är att alla klubbar i hockeyettan har att spela för, både uppåt och nedåt, och därför flyttar inte spelare i sidled på samma sätt som tidigare. Vi följer vad som händer, och har lite krokar ute, men ska vi ta in något så ska det vara kvalitet. Vi kommer heller inte ge oss in i några höga budgivningar. Och vi är samtidigt nöjda med den trupp vi har, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare