Breddar med ytterligare målvakt inför deadline

 Breddar med ytterligare målvakt inför deadline

Östersund säkrar upp på målvaktssidan genom att plocka in en tredje keeper inför att transferfönstret stänger.

Det rör sig om Hugo Marklund som hämtas från Skellefteås J20.

– Hugo är en målvakt som jag känner väl sedan många år tillbaka. Han besitter spännande egenskaper och har en otrolig tävlingsskalle med en förmåga att stänga matcher totalt. Han är ett namn för framtiden så det ska bli jättekul att jobba med honom på nära håll där han även får möjlighet att växa in i seniorkostymen. Viktigt att poängtera är att vi känner oss jättetrygga med Calle (Hjälm) och Robin (Christoffersson) som gjort det väldigt bra men att få bredda målvaktssidan med ytterligare ett namn var viktig i dessa tider som är och även något som vi även gjort tidigare säsonger, säger målvaktstränaren Karl Malmquist på Östersunds hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare